Predstavitev investicijskih lokacij in projektov vzhodne Srbije, 9. november 2022


Slovenski poslovni klub skupaj z Regijsko agencijo za razvoj vzhodne Srbije (RARIS) ter Nemško-srbsko in francosko-srbsko gospodarsko zbornico, Zbornico italijansko-srbskih poslovnežev, Helenskim gospodarskim združenjem Srbije, Nizozemsko-srbskim poslovnim združenjem, Japonsko poslovno zvezo v Srbiji, Belgijsko-srbsko poslovno zvezo, Kanadsko-srbskim poslovnim združenjem (CANSEE), Nordijsko poslovno zvezo ter Švicarsko-srbsko trgovinsko zbornico v sredo, 9. novembra 2022, vabi na spletno predstavitev Investicijskih lokacij in projektov v vzhodni Srbiji.

V sami regiji je vse večja ponudba investicijskih lokacij, tako za zelena kot degradirana območja in to po več kot konkurenčnih cenah. Primerov uspešnih vlaganj je vse več.

Ogledali si boste lahko več kot oseminpetdeset krajev, primernih za naložbe, projektov ter možnosti za skoraj 575 hektarov na degradiranih področjih oziroma več kot 57.000 m2 raznoraznih degradiranih zgradb.

Predstavili vam bomo vse prednosti poslovanja in vlaganja v vzhodno Srbijo ter številne naložbene možnosti, projekte in lokacije, kot na primer: poslovne cone, projekte JPP, komunalne deponije, hrano, kemične parke, degradirana območja, terme, smučišča, nakupovalne centre ter še veliko drugega.
 

Dnevni red:

  • Otvoritveni nagovori predstavnikov AHK Srbija in RARIS-a
  • Kratek film “11 razlogov za naložbe v vzhodno Srbijo”
  • Predstavitev naložbenih potencialov vzhodne Srbije
  • Izkušnje vlagateljev – Podjetje “Falct East” (ITA)
  • Vprašanja in odgovori

Spletna predstavitev se bo, dne 9. novembra 2022, odvijala preko platforme Microsoft Teams, in sicer:
 
  • med 10 in 11 uro v srbskem jeziku
  • med 14. in 15. uro v angleškem jeziku.

Prosimo vas, da svojo udeležbo na predstavitvi potrdite najkasneje do 8. novembra 2022 do 10. ure na mail klub@spk.rs. Do 8. novembra 2022 vam pošljemo povezavo. 


Vabilo (pdf)

 

Dodatne informacije:

Slovenački poslovni klub
e-mail: klub@spk.rs


     
        

Preberite tudi:


Priložnosti na srbskem trgu

Storitve slovenskih poslovnih klubov