Panelna razprava: Kupci in proizvajalci električne energije v Srbiji: status in možnosti, Novi Beograd, 23. junij 2022


Glede na trenutne energetske izzive na trgu, ter ob tem možnosti posameznih podjetij pri obvladovanju tveganj nestanovitnosti cen, vas Slovenski poslovni klub in Veleposlaništvo Republike Slovenije Beograd v četrtek, 23. 6. 2022 med 10 in 12.30 uro, v dvorani Index v IN hotelu, Bulevar Arsenija Čarnojevića 54a, Novi Beograd, z velikim zadovoljstvom vabita na panelno razpravo s temo "Kupci in proizvajalci električne energije v Srbiji: zdajšnji položaj in prihodnost".

Osnovna ideja srečanja je predstavitev koncepta "prosumer" ustreznim poslovnim skupnostim, ter priložnosti, ki jih slednji ponuja podjetjem v Srbiji. Gre zlasti za vidike trajnostnega razvoja, zaščite življenjskega okolja, zagotavljanje dolgoročne kontinuitete oskrbe z električno energijo, prispevkov, ki jih lahko, tako posamezniki, kot širša družba ponudijo nadaljnjem razvoju trga z električno energijo, ter zelene agende.
 
Dnevni red:
09:30 - 10:00  Prijave ob jutranji kavi
10:00 - 11:00 Delovni del Panel razprava na temo "Kupci-proizvajalci električne energije v Srbiji: status in možnosti".
Panelisti:
11:00 - 11:30 Vprašanja in odgovori
11:30 - 12:30 Mreženje in zakuska

Prosili bi, da se vsi, ki vas udeležba zanima, najkasneje do torka, 21. junija, prijavite na klubski naslov klub@spk.rs.
 

Vabilo (pdf)

 

Preberite tudi:

Globalni trendi na področju zelenih tehnologij