Gospodarska delegacija v Republiko Zambijo, april 2022


Vljudno vabljeni k udeležbi v gospodarsko delegacijo v Republiko Zambijo, ki bo predvidoma potekala od 3. do 10. aprila 2022 in jo organizira Slovenski poslovni klub v Zambiji. Gospodarsko delegacijo delno podpirajo SPIRIT Slovenija, javna agencija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Slovenski podjetniški sklad.
 
Okvirni program delegacije:
1. dan: Let Ljubljana – Lusaka
2. dan: Sprejem in slovensko zambijski poslovni Forum - B2B srečanja 
3. dan: Obisk Razvojne agencije Zambije in Ekonomskega združenja Zambije, B2G srečanja
4. dan: Obisk Gospodarske zbornice Zambije in voden ogled tovarne SEBA food - proizvajalec prehrambenih izdelkov iz žitaric
5. dan: Obisk sejma Agritech Expo Chisamba - nočitev (ni obvezno)
6. dan: Vrnitev v Lusako - Večerni let v Slovenijo


Okvirni stroški obiska

Stroški kotizacije za udeležbo v gospodarski delegaciji znašajo 400,00 EUR na posameznega udeleženca. Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska. 

Račun za kotizacijo bo izdan ob zaključku zbiranja prijav, 1. marca 2022, s takojšnjim rokom plačila. Delegacija bo izvedena, ob predpostavki udeležbe najmanj 4 slovenskih podjetij.

Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko Slovenskega poslovnega kluba Zambija, ki je pripravil skupinski potovalni aranžma.

Kontaktna oseba g. Damjan Zonta, GSM: 031 889 294, e-mail: info@slo-zambia.com

Informativna cena potovalnega aranžmaja, na dan izdaje tega vabila, ob predpostavki udeležbe minimalno 4 udeležencev, znaša 3.800,00 EUR in vključuje letalski prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Ljubljana-Lusaka, 5 nočitev v enoposteljnih sobah z zajtrkom v 4* hotelu v Lusaki, transfer letališče-hotel-letališče v Lusaki, strošek prevozov do poslovnih subjektov.

Trenutni vstopni pogoji v Zambijo
Vsi potniki, ki prihajajo v Zambijo, morajo predložiti potrdilo o negativnem rezultatu testa na COVID-19 z datumom manj kot 72  ur pred prihodom. Preskuse mora izdati pooblaščen in akreditiran laboratorij v državi izvora. Vse podrobnosti si lahko preberete na povezavi www.dfa.ie/travel/travel-advice/a-z-list-of-countries/zambia/.

Izkoristite vavčerje Slovenskega podjetniškega sklada za 60 % kritje stroškov obiska
Slovenski podjetniški sklad tudi v letu 2022 pomaga MSP-jem pri prodoru na tuje trge s programom spodbud preko vavčerjev, kjer lahko podjetja koristijo vavčer za udeležbo na gospodarskem forumu ali gospodarski delegaciji v tujini in si s tem zagotovijo povračilo do 60 % stroškov. Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino.

Prijava in dodatne informacije
Prosimo, da za udeležbo v gospodarski delegaciji izpolnite prijavnico in jo posredujete najkasneje do 1.marca 2022 na elektronski naslov: info@slo-zambia.com. Za vse dodatne informacije in pomoč pri pripravi vlog smo vam na voljo.

Kontaktna oseba je g. Damjan Zonta, GSM: 031 889 294

Vljudno vabljeni k udeležbi!